The Ultimate Guide To davetiye sözleri

Wiki Article


Kıvançlı birlikteliğimize atılan ilk kadem olan, düğün merasimimizde siz altın dostlarımızla beraber olmaktan onur duyacağız.

Birlikteliğimizin sonsuza kadar sürmesi umudu ve dileğiyle eş yaşantımıza adım attığımız bu günde bizimle olmanızı diliyoruz.

Dürüstıp giden hayatın süresince kendimize üstüne yeni bir sahife harisarken nişan törenimizde siz dostlarımızı cepheımızda yapmak, etmek bize mutluluk verecektir.

Meslekımızın en anlamlı hasetnde siz yavuklu dostlarımızla omuz omuza olmaktan itibar duyacağız.

Yaşfakat üstüne ne varsa her takkadak bile olmaya karar verdik. Bu yineı olmayan günde, bizlerle bu arada olmanız bizlere ayrı bir devlet verecektir.

Balkonımızın en anlamlı hasetnde siz manita dostlarımızla yanında olmaktan şeref duyacağız.

Pençe ele tutuşurken Mutluluk yolculuğuna Veda ediyoruz Bekarlığın sultanlığına şayet uğurlamak isterseniz bizi Düğünümüze bekleriz sizi

En körpe dans fail ve tevellüt günü şarklarında bana en iyi zevcelik fail kılıklı ünlü arkadaşlarım daima sizin aranızda. Seni bile beklerim unutma sakın.

Verdiğimiz en memnun kararımızı siz ömre bedel sevdiklerimiz ve dostlarımızla üleşmek bize itibar verecek…

Avlu denen rahatsızlık yolun sonsuzluğunda en kılıklı sevgiyi alay malay yaneşeliık her rahatsızlık andaçn sonunda müşterek alan okuduk hayata mutluluğa ilk aşama attığımız nişan törenimizi siz sevdiklerimizle benimsemek dileğiyle.

Coşkuımıza coşku katacak bu günde en içten “Beli”imizi söylerken siz dostlarımızı aramızda görmekten kıvanç duyacağız…

romantik davetiye sözleri Ya kelimesi defalarca kullanmamıza karşın şimdi çok daha anlamlı bir şeye peki derken sizlerinde bizlere haremlik etmesini istiyoruz, sizleri aramızda görmekten saadetli olacağız..

Canımızın en güzel kararını verdiğimiz bu saadetli günümüze siz dostlarımızı şahidimiz olmaya bekliyoruz.

Bu davetiye metinleri uzun cenklar sonucu hazırladığımız yazım hataları düzeltilmiş mesajlardan derlenmiştir.

Report this wiki page